Bijeenkomst Verkiezingsdebat met aansluitend de binnenstadsborrel (zie onderstaande uitnodiging voor meer informatie). Een gelegenheid om ideeën en initiatieven te pitchen en onder de aandacht te brengen?

Tijdstip: woensdag 7 februari 17.45 uur
Locatie: Scheltemacomplex aan de Marktsteeg 1, Leiden

Het gaat goed met Leiden, maar voor de komende collegeperiode is het van belang dat overheid en bedrijfsleven nog meer hun krachten gaan bundelen’. Tijdens het debat worden er vier krachtige stellingen voorgelegd aan de politieke partijen waarna zij onder leiding van communicatiestrateeg Ramses Braakman in debat gaan.
Mis het niet, vergeet u niet aan te melden! (klik hier)

Op 21 maart zullen de Leidse gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden. In navolging op het manifest ‘Leiden ondernemende stad’ zal er op 7 februari een verkiezingsdebat worden gehouden waarbij de politieke partijen aan de hand van een aantal stellingen met elkaar in debat gaan. Hierbij nodigen wij u van harte uit om het verkiezingsdebat op 7 februari bij te wonen in het Scheltemacomplex aan de Marktsteeg. Aansluitend van het verkiezingsdebat zal de BinnenstadsBorrel worden gehouden. Mocht u alleen geïnteresseerd zijn in de BinnenstadsBorrel dan kunt u dat in het formulier aangeven. Deze avond wordt u aangeboden in samenwerking met Stichting Ondernemend Leiden, BV Leiden, Bedrijvig Leiden, Leiden Bio Science Park en Centrummanagement Leiden.

17:45-18:30 Inloop verkiezingsdebat met een hapje en een drankje
De deuren naar de zaal gaan vanaf 18:15 uur open, wees op tijd want om 18:30 start het debat!
18:30-19:45 Het Verkiezingsdebat
Het debat wordt live uitgezonden door Unity.tv, daarom sluiten de deuren om 18:30 uur, mocht u verlaat zijn dan kunt u vanaf 18:45 uur de rest van het debat bijwonen.
19:30-19:45 Inloop Binnenstadsborrel
19:45-21:00 Binnenstadsborrel

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor zowel het verkiezingsdebat als de BinnenstadsBorrel dus wees er op tijd bij!

Vriendelijke groeten namens L750